Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Lampaanlihan, vähärasvainen188g343kcal35.6g0g22.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g42kcal1.2g1.4g3.6g0.2g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl15g92kcal0.9g7.1g6.6g0g
Kukkakaali, tuore225g45kcal4g4.9g0.7g4g
Keittojuurekset, apetit300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g1881kcal105g195.8g71.2g44g
Valittu annoskoko3180g941kcal52.5g97.9g35.6g22g
Annoskoko puolitettuna1590g470kcal26.3g49g17.8g11g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758