Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g750g150kcal18.8g9g3.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Tomaattimurska, 1 prk1334g357kcal8g70.7g2.7g18.7g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g7.7g27kcal0.8g5.8g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g39g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Timjami 6.7g19kcal0.6g1.8g0.5g2.5g
Basilika, kuivattu 10g25kcal1.4g2g0.4g4.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g83kcal4g0.5g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g4661kcal375.6g196.4g257.8g56.2g
Valittu annoskoko3180g2331kcal187.8g98.2g128.9g28.1g
Annoskoko puolitettuna1590g1165kcal93.9g49.1g64.5g14.1g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267