Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g400g212kcal22.8g21.2g4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g60g9kcal0.6g1.2g0.1g0.8g
Graavilohi, maustettu, annos 50g300g555kcal41.1g5.7g40.8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 300g134kcal0.6g28.3g0.3g5.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Riisi & ruis (Risella)600g2040kcal54g426g11.4g48g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi20g38kcal0.6g5.4g1.6g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g6199kcal240.8g981g136.6g110g
Valittu annoskoko3180g3099kcal120.4g490.5g68.3g55g
Annoskoko puolitettuna1590g1550kcal60.2g245.3g34.2g27.5g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201