Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g480g816kcal91.2g0g48g0g
Keittojuurekset, apetit240g62kcal2.2g11.5g0.7g5.5g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g660g469kcal10.6g103.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g2694kcal208g230.2g98.8g11g
Valittu annoskoko3180g1347kcal104g115.1g49.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna1590g674kcal52g57.6g24.7g2.8g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681