Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 600g356kcal58.9g18g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g560g3360kcal117.6g37g302.4g0g
Juusto, keskiarvo 800g2799kcal200.2g2g221.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 60g194kcal17.4g4.2g12g18.4g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g60g36kcal5.4g3.3g0.3g43.8g
Vehnälese 36g82kcal4.8g5.5g1.6g13.5g
Kauralese 108g389kcal19.4g49.2g8.3g18.9g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6368g17224kcal1075.8g304g1277.6g190g
Valittu annoskoko3184g8612kcal537.9g152g638.8g95g
Annoskoko puolitettuna1592g4306kcal269g76g319.4g47.5g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129