Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g2000g400kcal12g76g6g120g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g800g2696kcal100g537.6g16g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6376g7414kcal236.8g1266.4g157.6g347.6g
Valittu annoskoko3188g3707kcal118.4g633.2g78.8g173.8g
Annoskoko puolitettuna1594g1854kcal59.2g316.6g39.4g86.9g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828