Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g1600g4768kcal48g76.8g70.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g1200g3720kcal116.4g742.8g25.2g72g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6376g19420kcal374.8g1832.8g357.2g144g
Valittu annoskoko3188g9710kcal187.4g916.4g178.6g72g
Annoskoko puolitettuna1594g4855kcal93.7g458.2g89.3g36g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975