Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 6.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 30g21kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Herne 38g26kcal1.9g3.5g0.2g1.2g
Isot katkaravut (rainbow)68g68kcal15.5g0g0.6g0g
Tumma pikariisi, Risella28g96kcal2.5g20.3g1g1.4g
Basilika, tuore7.5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.9g0.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 9g2kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g616kcal41.6g52.8g22.8g7g
Valittu annoskoko319g308kcal20.8g26.4g11.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna160g154kcal10.4g13.2g5.7g1.8g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.3g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652