Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g88g116kcal18.4g0g4.4g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g88g174kcal17.5g0g11.4g0g
Margariini, Pirkka0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli22g66kcal0.8g0.9g6.6g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g874kcal76g5.2g59.8g0.4g
Valittu annoskoko319g437kcal38g2.6g29.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna160g219kcal19g1.3g15g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720