Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.6g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g425kcal2.5g3.7g43.7g0g
Mustikka, Pakkasmarja125g42kcal0.6g8g0.7g4.1g
Marenki 38g103kcal1.9g23.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g1396kcal10.2g132.6g89.2g8.2g
Valittu annoskoko319g698kcal5.1g66.3g44.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna160g349kcal2.6g33.2g22.3g2.1g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218