Tuiren karppirieska

Vatkaa rahka ja munat sekaisin.

Kuivat aineet keskenään, näihin lisätään leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet rahka-muna seokseen ja vatkaa tasaiseksi, lisää öljy.

Paista 200 ast. noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 5112 grammaa

Cati
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muna, annos 60g42g37kcal3.2g0.4g2.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g31g19kcal2.8g1.7g0.2g22.8g
Auringonkukansiemen 17g101kcal3.9g2.1g8.4g1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala4.8g15kcal0.7g2.8g0.1g0.5g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen16g45kcal4.7g0.3g2.7g4.8g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)9g0.9kcal0.1g0g0.1g8g
Kurpitsansiemenet, kuivattu20g109kcal4.9g3.6g9.2g0.8g
Sesamsimenet (Gogreen)7.5g43kcal1.3g1.8g3.7g0.9g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki20g16kcal2.6g0.4g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)25g31kcal0.8g0.9g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g875kcal56.8g31g59.8g77.6g
Valittu annoskoko320g437kcal28.4g15.5g29.9g38.8g
Annoskoko puolitettuna160g219kcal14.2g7.8g15g19.4g
Arvot/100g100g137kcal8.9g4.9g9.4g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120324