Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 75g81kcal6.3g10.5g0.3g5.3g
Tomaattimurska 60g18kcal0.3g3.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)6g8.6kcal0.2g0.5g0.6g0g
Harissa 1 annos = 30 g4.5g13kcal0.4g2.4g0.4g0g
Ketsuppi, Heinz4.5g4.6kcal0g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g563kcal38g42.2g24g15.6g
Valittu annoskoko320g281kcal19g21.1g12g7.8g
Annoskoko puolitettuna160g141kcal9.5g10.6g6g3.9g
Arvot/100g100g88kcal5.9g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468