KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g150g211kcal24.1g3.8g11.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 90g131kcal2.9g28.5g0.2g0.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.8g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g75g51kcal2.3g9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g804kcal59.6g83.6g25g1.2g
Valittu annoskoko320g402kcal29.8g41.8g12.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna160g201kcal14.9g20.9g6.3g0.3g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396