Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 24g107kcal4.9g0g9.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 42g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Spagetti 14g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g376kcal17.6g25.2g21.6g5.2g
Valittu annoskoko319g188kcal8.8g12.6g10.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna160g94kcal4.4g6.3g5.4g1.3g
Arvot/100g100g59kcal2.8g3.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143