Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)50g10kcal0g3.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)100g897kcal0g0g99g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g7.5g7.3kcal0.5g1.3g0g0g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g5g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g1860kcal2g12g198.2g0.8g
Valittu annoskoko320g930kcal1g6g99.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna160g465kcal0.5g3g49.6g0.2g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423