Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 169g374kcal29.6g0g28.7g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4.2g2.5kcal0.4g0.2g0g3.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 28g84kcal5.1g0.3g7g0g
Pinaatti 70g9kcal1.1g0.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g1038kcal80.6g3.4g78.2g8.6g
Valittu annoskoko320g519kcal40.3g1.7g39.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna160g260kcal20.2g0.9g19.6g2.2g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894