Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 25g11kcal0.9g1.2g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 85g47kcal1.4g11.2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka8.5g6.9kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g17g45kcal4.7g0g2.9g0g
Pesto (Pirkka)4.5g26kcal0.2g0.2g2.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g688kcal41.2g34.6g44.4g3.8g
Valittu annoskoko319g344kcal20.6g17.3g22.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna160g172kcal10.3g8.7g11.1g1g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092