Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Rucola tuore (Italia), annos 15g28g6.2kcal0.8g0.5g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g85g163kcal16.1g0.1g11g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g8.5g76kcal0g0g8.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)141g85kcal1.4g6.3g5.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g692kcal38.8g17.4g50.6g4.6g
Valittu annoskoko320g346kcal19.4g8.7g25.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna160g173kcal9.7g4.4g12.7g1.2g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967