Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen187g62kcal6.2g9.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.4g0.9g2.6g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16.1g0g
Kananmuna kuoreton 32g45kcal4g0.1g3.3g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g1088kcal35.6g142g40.6g5.2g
Valittu annoskoko320g544kcal17.8g71g20.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna160g272kcal8.9g35.5g10.2g1.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071