Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g801g481kcal12g104.1g0.8g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit134g35kcal1.2g6.4g0.4g3.1g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Ahven 494g417kcal84.3g0g8.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g334g401kcal11.3g12g33.4g0g
Kalaliemikuutio 15g45kcal1.5g5g2.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g2803kcal222.6g262.6g90.6g23.8g
Valittu annoskoko3192g1401kcal111.3g131.3g45.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna1596g701kcal55.7g65.7g22.7g6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622