Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 932g2064kcal163.1g0g158.4g0g
Paprika, punainen233g60kcal2.1g10.7g0.9g4.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto583g1631kcal110.7g0g128.1g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g1165g4485kcal71.1g346g314.5g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g16706kcal707.4g751g1205.4g59g
Valittu annoskoko3192g8353kcal353.7g375.5g602.7g29.5g
Annoskoko puolitettuna1596g4177kcal176.9g187.8g301.4g14.8g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295