Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2400g623kcal37.4g84g4.8g45.6g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g72g14kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g5016kcal93g225.4g401.8g107.6g
Valittu annoskoko3192g2508kcal46.5g112.7g200.9g53.8g
Annoskoko puolitettuna1596g1254kcal23.3g56.4g100.5g26.9g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180