Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 72g219kcal6.3g39.9g1.4g10g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)102g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Vehnälese 36g82kcal4.8g5.5g1.6g13.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki750g420kcal63.7g37.5g1.5g0g
Emmental juustoraaste valio450g1755kcal130.5g0g135g0g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 309g517kcal85.7g0g19.2g0g
Broilerifilee, uunissa 195g279kcal60.1g0g3.9g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)600g420kcal24g72g4.8g0g
Banaani, kuorittu 213g185kcal2.3g39g0.9g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g8858kcal846g416.8g405g63.2g
Valittu annoskoko3192g4429kcal423g208.4g202.5g31.6g
Annoskoko puolitettuna1596g2215kcal211.5g104.2g101.3g15.8g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687