Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 994g1418kcal124.2g3g101.9g0g
Kuohukerma602g2048kcal12g18.1g210.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 90g352kcal1.9g2g37.9g0g
Paprika punainen 301g88kcal2.8g13.6g1.2g5.7g
Tonnikala öljyssä 903g1715kcal245g0g81.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g301g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g11363kcal775.4g96.2g868g19.8g
Valittu annoskoko3192g5681kcal387.7g48.1g434g9.9g
Annoskoko puolitettuna1596g2841kcal193.9g24.1g217g5g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005