Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 120g335kcal18g31.2g5.2g46.8g
Vehnälese 96g219kcal12.8g14.8g4.3g36g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen120g342kcal36g2.4g20.4g36.7g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1200g466kcal5.3g81.6g6g31.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g16g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g2724kcal144.2g260g71.8g301.4g
Valittu annoskoko3192g1362kcal72.1g130g35.9g150.7g
Annoskoko puolitettuna1596g681kcal36.1g65g18g75.4g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621