Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g1064g3671kcal83g415g179.8g21.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g560g134kcal10.1g16.8g2.8g10.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus140g490kcal19.6g0.7g44.8g0g
Oivariini vähärasvainen14g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 560g1849kcal11.2g16.8g196g0g
Kananmuna kuorineen punnittu308g388kcal33.9g0.9g27.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g140g489kcal9.8g28g37.8g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g280g420kcal44.8g2.8g25.2g0g
Purjosipuli 126g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g15093kcal429.6g968.2g1045.6g69g
Valittu annoskoko3192g7546kcal214.8g484.1g522.8g34.5g
Annoskoko puolitettuna1596g3773kcal107.4g242.1g261.4g17.3g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697