Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g468g126kcal6.1g22.4g0.9g8g
Paprika punainen 935g274kcal8.8g42.1g3.7g17.8g
Lehtikaali 585g233kcal20.1g23.7g3.5g11.7g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g935g2526kcal168.4g18.7g196.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)35g7kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g6331kcal406.8g218.4g409g75g
Valittu annoskoko3192g3165kcal203.4g109.2g204.5g37.5g
Annoskoko puolitettuna1596g1583kcal101.7g54.6g102.3g18.8g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230