Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g625g256kcal8.7g50.6g1.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)500g825kcal15g20g75g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g1000g1200kcal140g12g4g1g
Leivontamargariini Euroshopper100g720kcal1g1g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.38g131kcal5g25.5g0.9g1.4g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g30g84kcal3g17.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6385g6621kcal354.6g264.4g335.8g4.8g
Valittu annoskoko3193g3310kcal177.3g132.2g167.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna1596g1655kcal88.7g66.1g84g1.2g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42761