Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)500g100kcal0g32.5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1000g8970kcal0g0g990g0g
Sitruunamehu, laimentamaton500g105kcal1.5g8g0g0.5g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g75g73kcal4.5g12.8g0.3g0g
Basilika, tuore 50g14kcal1.6g0.5g0.4g0.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g50g24kcal0.8g3.7g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g18598kcal17.8g118.8g1983g8.2g
Valittu annoskoko3195g9299kcal8.9g59.4g991.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna1598g4650kcal4.5g29.7g495.8g2.1g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423