Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow2025g405kcal60.7g40.5g0g50.6g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä225g407kcal6.2g27g31.5g0g
Vuohenjuusto President450g1161kcal85.5g2.3g90g0g
Valkoviini kuiva 450g308kcal1.4g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g5359kcal307.6g145g333g101.2g
Valittu annoskoko3195g2680kcal153.8g72.5g166.5g50.6g
Annoskoko puolitettuna1598g1340kcal76.9g36.3g83.3g25.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744