KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.5g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 3.5g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Flora culinesse1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Maitorahka (Pirkka)7.3g4.8kcal0.9g0.3g0g0g
Siirappi 1.2g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g127kcal4.8g19.4g2.8g1.8g
Valittu annoskoko32g64kcal2.4g9.7g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.2g4.9g0.7g0.5g
Arvot/100g100g198kcal7.5g30.3g4.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584