Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä9g10kcal0.7g1.7g0g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g6.7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Purjosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 3%4.2g4.6kcal0.8g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g50kcal3.4g5.8g1g2.2g
Valittu annoskoko32g25kcal1.7g2.9g0.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.9g1.5g0.3g0.6g
Arvot/100g100g78kcal5.3g9g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449