Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g25g36kcal5g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g84kcal11g0.2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko32g42kcal5.5g0.1g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal2.8g0.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.3g6.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893