Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.3g0.4kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 5.8g7.7kcal0.5g1g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)5g7.5kcal0.8g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 11g6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g55kcal3.4g5.6g2g0.8g
Valittu annoskoko32g28kcal1.7g2.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.9g1.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.3g8.7g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964