RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.9g11kcal1g0g0.8g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g6.2g20kcal0g0.2g2.4g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)2.1g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g9g31kcal1.3g5.9g0.2g0.6g
Raparperi 5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Hermesetas-jauhe0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g151kcal5g17.4g7g2.4g
Valittu annoskoko32g75kcal2.5g8.7g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna16g38kcal1.3g4.4g1.8g0.6g
Arvot/100g100g236kcal7.8g27.3g11g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435