Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g6.3g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton6.3g6.7kcal1.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.2g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g59kcal6.6g1.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko32g30kcal3.3g0.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.7g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g92kcal10.3g2.2g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555