Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Palsternakka 3.7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.7g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)5.5g13kcal0.6g0g1.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.7g10kcal0.7g0g0.8g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g67kcal3.2g3.6g3.8g1.2g
Valittu annoskoko32g34kcal1.6g1.8g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal0.8g0.9g1g0.3g
Arvot/100g100g104kcal5g5.6g5.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566