Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)12g4.1kcal0.4g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.2g16kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl3g10kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.8g5.3kcal0g1.3g0g0g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g136kcal4.8g26g0.6g2.6g
Valittu annoskoko32g68kcal2.4g13g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal1.2g6.5g0.2g0.7g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.5g0.9g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271