Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen4.7g1.6kcal0g0.4g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 5.2g3.6kcal0.8g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g23kcal2g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko32g12kcal1g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal3.1g2.8g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181