Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g11g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g3.8g13kcal0.3g0.8g1g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.7g3.1kcal0.1g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g90kcal6.8g3g5.4g0g
Valittu annoskoko32g45kcal3.4g1.5g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.7g0.8g1.4g0g
Arvot/100g100g140kcal10.6g4.7g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006