Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.2g9kcal0g0g1g0g
Kananmuna, paistettu 13g25kcal1.6g0g2.1g0g
Pekoni rasvainen 4.6g17kcal0.5g0g1.7g0g
Ranskankerma Valio5.4g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g138kcal4.6g1.2g12.6g0.2g
Valittu annoskoko32g69kcal2.3g0.6g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal1.2g0.3g3.2g0.1g
Arvot/100g100g214kcal7.2g1.9g19.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240