Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g11g37kcal0.8g4.2g1.8g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g5.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.4g4.9kcal0.2g0g0.4g0g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1.4g4.9kcal0.1g0.3g0.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g2.8g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g152kcal4.2g9.8g10.6g0.6g
Valittu annoskoko32g76kcal2.1g4.9g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g38kcal1.1g2.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g237kcal6.6g15.3g16.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697