Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Ruokakerma ingman 5%3.1g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus16g10kcal0.2g2.3g0g0.2g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit9g21kcal1.4g0.3g1.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g72kcal3.4g6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko32g36kcal1.7g3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal0.9g1.5g1g0.1g
Arvot/100g100g112kcal5.3g9.3g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167