Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 5.6g5.9kcal1.3g0g0.1g0g
Arla Apetina 8% feta8.3g13kcal1.3g0.3g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g1.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%8.3g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus4.2g14kcal1g2.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g83kcal7.6g6.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko32g42kcal3.8g3.1g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal1.9g1.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g129kcal11.8g9.7g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087