Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Seiti x-tra4.7g3.8kcal0.8g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g16kcal1.8g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko32g8kcal0.9g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g4kcal0.5g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g25kcal2.8g2.2g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448