Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.6g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)10g36kcal1.3g7.3g0.2g0.3g
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g130kcal7.4g15.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko32g65kcal3.7g7.8g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g33kcal1.9g3.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g203kcal11.5g24.3g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103