Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g6.2g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g38kcal3.4g1.8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko32g19kcal1.7g0.9g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.9g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g59kcal5.3g2.8g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720