Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 11g18kcal3.1g0g0.6g0g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g57kcal6.8g3.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko32g29kcal3.4g1.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.7g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g89kcal10.6g5.9g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301