Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.8g5.8kcal0.9g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss2.7g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)7.3g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g65kcal6.4g3g2.6g1.2g
Valittu annoskoko32g32kcal3.2g1.5g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.6g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g101kcal10g4.7g4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315