Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)3.3g6.3kcal0.4g0.8g0.2g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g11g16kcal1.7g0.4g0.9g0g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli, tuore2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 3.3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g59kcal5.2g4.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko32g29kcal2.6g2.1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.3g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g91kcal8.1g6.5g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676